Къде и как да закупим

За да можете да ползвате достъп до Интернет посредством пакетите Tooway е необходимо да закупите и/или да разполагате със сателитен терминал модел Surfbeam 2 на Viasat в подходяща конфигурация за използваните спътници. Ние доставяме сателитни терминали за територията на цялата страна. Поддържаме необходимото количество ново оборудване на склад в София. Оборудването се заплаща по банков път по проформа-фактура и след това се изпраща чрез куриерска фирма директно на клиента или на партньора, който ще извършва инсталирането. Един комплект е опакован в няколко кашона и е с тегло около 22 кг.

За инсталирането на VSAT терминали и активирането на достъпа до сателитната мрежа можете да ползвате нас или нашите партньори, а ако имате опит в двупосочните сателитни комуникации и разполагате с подходящо оборудване и консумативи вероятно ще можете да го извършите самостоятелно.

За предоставяне и ползване на кодове за достъп до пакетите Tooway се сключва договор с оторизирания дистрибутор Висат ЕООД. Договорът се сключва преди началното на ползване на услугата.

Свържете се с нас и ние ще Ви предложим оптимален начин за доставка на оборудването и активиране на услугата - чрез наш екип или с екип на наш партньор от страната.

Bulgarian