Абонаментни планове и цени

Новата услуга Tooway беше представена на 31 май 2011 г. Предоставена ви е от сателита KA-SAT (орбитиращ на 9 градуса на изток), който беше пуснат в края на 2010 г.

Новият пакет Tooway е многократно по-бърз от предишната услуга, която бе предоставена от спътника Eurobird 3. Терминалът, който се използва за разпространение на услугата Tooway, е второ поколение Surfbeam 2 модел RM4100N-010. Този терминал има вграден механизъм, който позволява на потребителите да разположат правилно антената без използването на специализирано оборудване. Може да намерите повече информация за позиционирането на антената на страницата за Активиране на връзката .

Всички цени са без ДДС.

VSAT оборудване

Потребителски терминал KA-SAT Tooway, предназначен за скорост на download до 30 Mbps и скорост на upload до 6 Mbps. Терминалът се състои от антена с диаметър 75 cm, приемо-предавателна (TRIA) и Surfbeam 2 модем. Цена 729 лв . Доставка: от нашия склад в София.

Професионален Tooway KA-SAT терминал, предназначен за скорост на download до 50 Mbps и скорост на upload от 10 Mbps. Терминалът се състои от антена с диаметър 75 cm, приемо-предавателна (TRIA) и Surfbeam 2 модем с Wi Fi. Цена 899 лв. . Доставка: от нашия склад в София.

Терминалът се предлага в кутия с размери 100x80x30 см и тегло около 22 кг. Антената може да бъде прикрепена към вертикална метална тръба с диаметър от 40 до 73 мм. Като алтернатива можете да закупите механичен конструкция от нашия склад в София на цена 50 лв. .

Монтаж на VSAT: 150 лв. за типов монтаж на вертикална стена до височина 3м. Включва работа, коаксиални кабели, конектори и други материали. Можете също така сами да инсталирате и активирате терминала. Допълнителна информация на страницата за Инсталирай сам .

Таблица 1 - Euro Broadband Pro абонаментни планове със статичен публичен IP адрес и неограничено използване през нощта (между 23:00 и 7:00):

Първоначална такса за активиране: 60 лв. (за създаване на потребител в централната VSAT станция).

Абонаментните планове със скорост на download над 30 Mbps и скорост на иupload над 10 Mbps изискват професионален терминал KASAT Tooway, за да достигнат съответните максимални скорости. Терминалите, разположени в краищата на лъч, изискват антени с диаметър 120 см за достигане на максималните скорости.

Таблица 2 - Еднократни трафик пакети (boosters)
Пакетите могат да бъдат добавяни към плановете от таблица 1.

* Трафикът се измерва месечно от датата на активиране до последния ден преди същата дата през следващия месец и по този начин в началото на следващия период измерването започва отново.
** Ако обемът на трафика бъде превишен, скоростта в двете посоки се намалява до скоростта на download / upload на NPT (Non protected traffic - Незащитен трафик).
*** При подписване на договор за една година. За краткосрочно обслужване (от 3 до 11 месеца абонаментните такси са с 10 лв. по-високи).

Месечните такси се плащат по банков път за тримесечия.

Отстъпки: При предварително заплащане на таксата за целия срок на договора се получава отстъпка. 3% за договор за 2 години, 2% за договор за 1 година и 1% за 6 месеца и повече.

Всички цени са без ДДС и са валидни от 1 декември 2022 г.

Bulgarian